Maros Hotel

↑ vissza a csomagajánlatok listájához

Gyergyószentmiklósi városnéző körút

Gyergyószentmiklós megérdemli, hogy szánjon rá az idejéből és végig sétáljon a központjában, valamint tekintsen be műemléképületeibe. A látványt, a városképet a medencét szegélyező hegyek bércei kísérik minden léptünknél, azt a földet, ahol a székelység egy része és a Kárpát-medence legnagyobb számban élő még ma is magukat örményeknek valló közössége örökségét és jelenét megismerheti. A csendes kisváros ezenfelül egy kiváló kiindulópont csillagtúrák számára, színes szálláshely kínálattal, vendéglőkkel. Mindenképp ajánljuk, hogy jöjjenek és ismerjenek meg minket valamint a gyergyói ételkülönlegességeket. 

 

Időpontok és árak

Az árak tájékoztató jellegűek és a megadott időpontra érvényesek. A szabad helyek lekérdezéshez kérjük használják a fenti gombot. A programszervező maximum 12 óra alatt visszajelez Önöknek.
Érvényes -től -ig Résztvevők száma Pénznem Indulás Elérhetőség

Mit tartalmaz

programba foglalt tevékenységek
  • sétálás
inkluzív szolgáltatások
  • túravezetés
exkluzív szolgáltatások
  • ételek és italok ára
opciónális szolgáltatások
  • ételek és italok ára
nehézségi fokozat: könnyű
időtartama
1 ½ óra
ár -tól
0
szabad helyek és árak ellenőrzése - ONLINE FOGLALÁS
+40 (0)749 066 008
Azonosító szám: 191
Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a résztvevők száma korlátozott és az árak a létszám függvényében változhatnak. Rendelkezésre állás valamint a végső árak lekérdezéséhez küldjetek egy üzenetet a programszervezőnek.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Maros Hotel
  • Maros Vendéglő

loading ...

Php_show-21===9999999