Maros Hotel

A Szirtisas Íjász Sport klub szeretettel segít mindenkinek elsajátítani az íjászat alapismereteit. Íjásztevékenységeink során megismerkedhetnek különböző típusú íjakkal, célokkal, lövéstípusokkal, amit már elődeink is gyakoroltak de mostani sportíjászatban is fel lelhetőek. Az íjász gyakorlatokat mindig jókedv , baráti hangulat és figyelmesség jellemzi. Az íjászat maga nem csak a fizikai erőnlétet hivatott erősíteni hanem a szellemi és elmebeli funkciókat mint amilyen az összpontosítás vagy a koncentrálás is nagy mértékben segíti. Az íjászat jótékony tevékenység úgy gyerekeknek mint időseknek egyaránt és más sportoktól eltérően mindkét nem  férfiak és nők is élvezettel  gyakorolhatják az íjászatot.

Kapcsolattartó:
Lukács Zoltán
Tel: 0746659477

Időpontok és árak

Az árak tájékoztató jellegűek és a megadott időpontra érvényesek. A szabad helyek lekérdezéshez kérjük használják a fenti gombot. A programszervező maximum 12 óra alatt visszajelez Önöknek.
Érvényes -től -ig Résztvevők száma Pénznem Indulás Elérhetőség

Mit tartalmaz

programba foglalt tevékenységek
  • íjászat
inkluzív szolgáltatások
  • sport felszerelés
exkluzív szolgáltatások
  • szállás
  • biztosítás
nehézségi fokozat: könnyű
időtartama
1 óra
ár -tól
0
szabad helyek és árak ellenőrzése - ONLINE FOGLALÁS
+40 (0)749 066 008
Azonosító szám: 332
Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a résztvevők száma korlátozott és az árak a létszám függvényében változhatnak. Rendelkezésre állás valamint a végső árak lekérdezéséhez küldjetek egy üzenetet a programszervezőnek.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Maros Hotel
  • Maros Vendéglő

loading ...

Php_show-21===9999999