Hotel Mureş

LOCAȚIA PERFECTĂ PENTRU EVENIMENTELE DVS.

Fie că este vorba despre o aniversare, o reuniune sau un eveniment corporate, Hotel-Restaurant Mureş din Gheorgheni poate veni în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă personalizată, corespunzătoare celor mai ridicate cerinţe!

Ne-am specializat dealungul anilor în organizare evenimente pentru a susţine cerinţele invitaţilor noştri şi, mai mult decât atăt, pentru a veni în întâmpinarea acestora cu soluţii potrivite şi optiuni creative.

RESTAURANTUL MUREȘ

Restaurantul Hotelului Mureş este perfect pentru sărbătorirea unor mese festive, sau pur şi simplu pentru săvurarea unor bucate cu parfum local, alese din variatul Meniu à la Carte! Având o capacitate de 168 de locuri, restaurantul se află într-o locaţie centrală, fiind uşor accesibil din orice punct al oraşului.

TERASA DE VARĂ

Terasa de vară a Hotelului Mureş este alternativa perfectă pentru zilele sau serile călduroase de vară! Terasa vă va încânta cu intimitatea şi ambianţa deosebită într-o ploaie de flori în inima oraşului.

SALA DE CONFERINȚE

Sunteţi în căutarea locaţiei ideale pentru o întâlnire de afaceri sau cu prietenii? Hotelul Mures vă aşteaptă în buricul târgului cu o sală de conferinţă, cu capacitate totală de 157 de locuri.

Sala de conferinţe satisface toate nevoile unei organizaţii care doreşte să efectueze activităţi de prezentări, forumuri, discuţii. Dotat cu toate facilităţile moderne, sala de conferinţe Mureş oferă o nouă dimensiune conceptului de intâlniri de afaceri. Sala dispune de: ecran şi flipchart, acces la internet WIFI, videoproiector, ecran de proiecţie, consumabile, lumină naturală.


Pentru mai multe informaţii şi rezervări, nu ezitaţi să ne contactaţi!

Trimite mesaj
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Hotel Mureş
  • Restaurant Mureş

loading ...

Întâlniri şi evenimente